Noutăți

Controale la sânge în Capitală, în perioada Sărbătorilor Pascale! Au fost CONFISCATE produse alimentare și bunuri de aproximativ 4 milioane de lei

Potrivit sursei citate, în baza Planului comun de măsuri stabilit ca urmare a dispoziției prefectului Municipiului București, în perioada 03.04.-15.04.2023, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, împreună cu reprezentanți din cadrul ANSVSA, DSVSA Bucuresti, DSP, Comisariatul pentru Protecția Consumatorilor Regiunea Bucuresti, DRV București și DGJMB au desfășurat acțiuni de monitorizare și verificare în vederea prevenirii apariției îmbolnăvirilor determinate de consumul de alimente, în perioada Sărbătorilor Pascale.

A fost verificată respectarea legislației în vigoare în cazul mai multor operatori economici de pe raza Municipiului București, operatori ce desfășoară activități în segmentul prelucrării, depozitării, transportului și comercializării produselor alimentare.

Rezultatele finale ale acestor acțiuni sunt următoarele:

– operatori economici verificati: 190;– număr sancțiuni contravenționale aplicate: 115 în valoare totală de 452.500 lei, dintre care 66 aplicate de către polițiști, 12 de către DSP, 15 de către DSVSA și 22 de către ANPC.– au fost confiscate carne și produse din carne (miel, pui, peste), precum și articole de îmbrăcăminte și parfumuri contrafăcute (cu o valoare totală estimată de 3.902.702 lei).

Pe tot parcursul acestei acțiuni comune au fost implicați 248 de polițiști și 138 de reprezentanți ai structurilor partenere menționate.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *