Noutăți

Cocktailuri împotriva caniculei cu care nu poți da greș. Cele mai căutate rețete

Toate rețetele tale preferate de băuturi de vară sunt perfecte pentru a te așeza pe spate și a te bucura cu prietenii.

 

1. Martini cu fructe ale pasiunii 

Acest cocktail ușor, dar cu aspect impresionant, este perfect pentru divertisment. Luați paharele de martini și o sticlă de prosecco. Pentru mai multe variante distractive, încercați cele mai bune 10 rețete de martini.

 

2. Mojito

Două pahare de mojito cu lime pe fundal. Nu este de mirare că mojito ocupă al doilea loc în meniul de cocktailuri. Publicul este ferm îndrăgostit de acest sorbitor răcoritor și simplu. Consultați rețete de mojito șicu șampanie, căpșuni și chiar bere. Sfat de cocktail de top: amestecare pentru o mulțime? Ne place să facem o versiune de dimensiuni mari sub forma ulciorului nostru de mojito pentru a păstra paharele oaspeților pline.

3. Sex pe plajă

Dacă ești un fan al cocktail-urilor cu vodcă, adaugă acest băutură ușoară în repertoriul tău. Combinați lichior de piersici, suc proaspăt de portocale și suc de merișor pentru a-l face mai îndrăzneț. Dacă aveți nevoie de mai multă inspirație pentru a folosi o sticlă rătăcită, citiți cu atenție colecția noastră de rețete de cocktailuri cu vodcă.

 

4. Espresso martini

La fel de delicios în timpul verii ca și în timpul iernii, espresso martini oferă oricărui meniu de cocktail-uri un plus de cofeină. Aflați cum să faceți un espresso martini ca un profesionist. Pentru o versiune gustoasă fără alcool, cafeaua poate fi un ingredient minune.

 

5. Pina colada

Când ai poftă de un gust tropical, o piña colada este singura modalitate de a merge. Amestecați crema bogată de nucă de cocos, rom alb și ananas dulce-amărui, și voila!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *