Noutăți

Circulația la stația de metrou Costin Georgian a fost reluată. Zeci de bucureșteni au trăit clipe de PANICĂ după ce un cablu electric a luat foc

UPDATE 15:06 – Circulatia trenurilor de metrou a fost reluata normal.

UPDATE 15:04 – Ca urmare a intervenției personalului Metrorex și a reprezentanților ISU scurtcircuitul produs la izolatorul din stație a fost remediat, circulația cu călători în stația Costin Georgian pe ambele fire va fi reluată normal pe ambele fire în cel mai scurt timp.

ȘTIREA INIȚIALĂ

„Degajare de fum la stația de metrou Costin Georgian. A fost luată măsura de evacuare a călătorilor. Circulația metroului este oprită pe ambele sensuri. Se acționează pentru identificarea focarului. Nu sunt victime,” a transmis ISU București – IIlfov. 

„Ca urmare a unei defecțiuni tehnice (conturnarea unui izolator) la intrarea în stația „Costin Georgian”, în jurul orei 14.00, circulația trenurilor de metrou a fost reorganizată.

Personalul Metrorex împreună cu echipe ale ISU, din zona respectivă, intervin pentru localizare, remediere și repunerea trenurilor conform graficelor de circulație,” a transmis și conducerea Metrorex.

 

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *