Noutăți

Cine este vedeta porno din cauza căreia Donald Trump a fost pus sub acuzare

Stormy Daniels este o actriță și regizoare de filme pentru adulți din Statele Unite ale Americii. Ea s-a născut la 17 martie 1979 în Baton Rouge, Louisiana, sub numele de Stephanie Gregory Clifford. Daniels a început să lucreze în industria filmelor pentru adulți în anii ’90 și a devenit una dintre cele mai cunoscute și populare actrițe din domeniu.

După divorțul părinților, ea a fost crescută de mama sa. În 2018, în memorii, a dezvăluit că la vârsta de nouă ani a fost abuzată sexual de un bărbat mai în vârstă. La școală, a fost o elevă bună și a avut o pasiune pentru echitație. Pentru a-și câștiga existența, s-a orientat mai întâi spre meseria de dansatoare de striptease și apoi spre industria filmului pentru adulți, unde a devenit o actriță de top, regizoare și scenaristă, fiind distinsă cu mai multe premii.

Stormy Daniels a creat un scandal major în Statele Unite după ce a dezvăluit că a avut o relație cu fostul președinte american, Donald Trump. Conform relatărilor, cei doi s-au întâlnit vara anului 2006, când Trump era un magnat imobiliar, în timpul unui turneu de golf caritabil organizat la Lake Tahoe, la granița dintre California și Nevada.

Actrița avea 27 de ani la momentul respectiv și tocmai apăruse în filmul lui Judd Apatow, „The 40-year-old Virgin“. Donald Trump, care avea 60 de ani, a invitat-o la cină în apartamentul său, îmbrăcat în pijamale. Ea susține că apoi au continuat să aibă ceea ce „s-ar putea să fi fost cea mai puțin impresionantă partidă de sex pe care am avut-o vreodată”. Fostul președinte era căsătorit la acea vreme cu Melania Trump. Trump a negat orice implicare într-o relație sexuală cu ea, acuzând-o pe Daniels de șantaj și etichetând afirmațiile ei drept o „escrocherie totală”.

Înainte de alegerile prezidențiale din 2016, Daniels a primit 130.000 de dolari pentru aventura ei cu Trump, plata fiind făcută din contul de campanie al fostului președinte, semnătura de pe cec fiind a avocatului de atunci al lui Trump, Michael Cohen.

Daniels s-a întâlnit recent cu procurorii din Manhattan și le-a răspuns întrebărilor despre plata de la fostul președinte. Avocatul ei, Clark Brewster, a declarat într-un tweet din 15 martie: „Stormy a răspuns la întrebări și a fost de acord să se facă disponibilă ca martor sau pentru investigații suplimentare, dacă este necesar”.

După ce tranzacția a fost dezvăluită în 2018, Daniels a cerut instanțelor să anuleze acordul de confidențialitate cu Trump și a început să facă turul emisiunilor de televiziune. În cadrul emisiunii 60 Minutes de la CBS, ea a declarat că a vrut să clarifice lucrurile: „Nu sunt o victimă“, a afirmat ea categoric.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *