Noutăți

Cercul de prieteni al lui Vlad Pascu. Un tânăr s-a strecurat în Spitalul Floreasca pentru a FURA medicamente! – Imagini șocante

In imaginile postate in mediul online chiar de tinerii din cerul lui Vlad Pascu, acestia nu isi ascund pasiunea pentru substantele halucinogene, combinate deseori si cu bautura. Ei nu se opresc insa aici. Arata chiar si efectele pe care le au acestea asupra corpului lor. 

„Bai, sunt rupt in gura deja, Sunt si beat. M-am strecurat in Spitalul Floreasca (…) Ati inteles. Ce medicamente fur si eu de aici? Ia, ce-i asta oare?”, spune unul dintre tineri, intr-o inregistrare in care isi arata pupilele dilatate, in vreme ce se plimba nestingherit pe holul spitalului Floreasca din Capitala.

Conform imaginilor, tanarul care sustine ca „s-a strecurat” in spital pentru a fura pastile poate fi vazut cum desface o cutie din carton in care se afla medicamente si cum baga intr-unul dintre buzunare, dar si pe sub tricou doua recipiente cu solutii perfuzabile. Acestea sunt tinute cu spatele la camera cu care a fost facuta filmarea, astfel ca nu se poate vedea ce anume contineau cele doua recipiente.

Citește și Operațiunea Hidra: Percheziții la familiile beizadelelor din București – Familia lui Vlad Pascu, vizată de operațiunea polițiștilor

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *