Noutăți

Cele mai norocoase zodii din luna aprilie 2023 – 8 nu pot intra în grațiile astrelor, orice ar face!

Noul an astrologic continuă să zbârnâie cu noi promisiuni și motivații, ceea ce înseamnă că sunt multe de făcut într-un timp din ce în ce mai scurt. Câțiva aleși vor fi cele mai norocoase semne zodiacale în aprilie 2023 și cu siguranță nu își vor irosi norocul.

BERBEC

Strălucești mai tare decât un diamant în această perioadă, dragă Berbec. Soarele continuă călătoria prin prima ta casă de identitate personală și auto-exprimare. Ești obișnuit să preiei conducerea, dar luna aceasta vei câștiga recunoaștere pentru proiectele și eforturile tale solo. În special pentru cele care se aliniază cu individualitatea ta. Acum este momentul să te afirmi, să acționezi și să te expui – ceva de care nu ești străin. În sfârșit, intri într-un sezon care te va recompensa pentru că te concentrezi doar asupra ta. Așa că nu-ți fie teamă să faci din acest sezon totul despre tine și ambițiile tale.

RAC

În luna aprilie, Soarele va continua tranziția prin a 10-a casă a carierei și a imaginii publice. Ceea ce îți va aduce succese și laude. Nu fi surprins dacă câștigi mai multă recunoaștere luna aceasta, dragă Rac. Capacitatea ta de a acționa neînfricat în profesia ta este ceva ce merită sărbătorit. În timp ce această energie poate merge împotriva naturii tale sfioase, este important să îți permiți să te faci remarcat. Ține cont de faptul că odată cu mai multă notorietate vine și mai multă presiune. Așa că s-ar putea să fii mai predispus să fii copleșit de atâta atenție.

BALANȚĂ

Luna aceasta îți crește dorința de parteneriat și conexiune romantică, dragă Balanță (chiar mai mult decât de obicei). Pe măsură ce Soarele continuă călătoria prin casa ta a șaptea, îți vei pune ochii pe legarea și conectarea cu oamenii din jurul tău într-un mod direct, fără teamă. Compania este o prioritate pentru tine acum și îți vei pune ochii în principal pe oameni care sunt direcți, asertivi și independenți. În calitate de soră a semnului Berbecului, poți învăța multe despre tine în acest sezon prin intermediul altor persoane. Așa că e nevoie să acorzi o atenție deosebită lucrurilor pe care aceștia ți le arată.

CAPRICORN

Deși de obicei iei inițiativa în viața ta de zi cu zi, aprilie este o perioadă pentru a te îngriji de rădăcinile tale, în special de cele de acasă. Ești un pionier în multe domenii ale vieții tale, în special în familia ta. Iar acest sezon ar putea fi un moment pentru tine să faci un pas în fața în vreun fel. Deși s-ar putea să nu fie un moment în care ești incredibil de vizibil, vei fi prea ocupat ca să inițiezi noi eforturi și activități în spatele ușilor închise. Dacă trebuie să schimbi ceva în mediul tău, vei avea suficientă energie pentru a pune lucrurile în mișcare. Liniștește-te, însă puțin, pentru că nu ești obișnuit cu schimbări bruște într-un timp atât de scurt.

Sursa: sfatulparintilor.ro

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *