Noutăți

Cel mai bogat polițist rutier din București, dat afară din casă după ce și-a bătut soția cu un obiect de mobilier – ordin de protecție

Fost șef al Serviciului Accidente Grave, Marius Maghiari a fost unul dintre cei mai controversați ofițeri care au activat în cadrul structurilor de Poliție Rutieră. Cu o declarație de avere din care reieșea că nu deține nimic, acesta locuia într-o vilă, în cartierul Băneasa și era cunoscut faptul că, împreună cu soția lui, controlează un hotel de fițe, tot în zona de nord a orașului. Ca urmare, până la urmă, Agenția Națională de Integritate (ANI) a socotit că Maghiari nu poate justifica aproximativ 100.000 de euro.

La data de 8 iunie 2015, Marius Maghiari a lovit cu mașina o femeie în vârstă de 35 de ani, în zona unei treceri pentru pietoni din apropierea Fântânii Miorița. Polițistul a dus victima la spital și s-a înțeles cu aceasta să spună că a căzut de pe o schelă. Ulterior, femeia a fost chemată în fața procurorilor, care au convins-o să renunțe la înțelegerea pe care o făcuse cu Maghiari și să spună adevărul.

Marius Maghiari a fost condamnat definitiv abia în anul 2021, la 3 ani de închisoare cu suspendare și interzicerea dreptului de a activa în structurile Poliției Române.

Și-a bătut soția cu un obiect de mobilier

La sfârșitul lunii martie, Marius Maghiari a avut din nou probleme cu legea, după ce și-a bătut soția. Disperată, femeia a sunat la numărul de urgență 112. Potrivit anchetatorilor, incidentul a avut loc în după-amiaza zilei de 30 martie, când fostul polițist ar fi apucat un obiect de mobilier confecționat din nuiele de răchită și i-ar fi provocat soției sale răni la nivelul feței.

„La data de 30 martie 2023, în jurul orei 16.00, polițiştii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 2 Poliție au fost sesizați, de către o femeie, cu privire la faptul că, în timp ce se afla la adresa de domiciliu, în Sectorul 1, ar fi fost agresată fizic de către soțul ei.

Deplasându-se cu operativitate la fața locului, polițiștii l-au depistat pe bărbat și l-au condus la audieri. Întrucât s-a constatat existența un risc eminent, față de bărbat a fost emis un ordin de protecție provizoriu. Cercetările sunt continuate de către Secția 2 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie”, a anunțat Poliția Capitalei, la solicitarea Gândul.

La o zi după intervenția polițiștilor, soția lui Marius Maghiari a depus la instanță o cerere de emitere a unui ordin de protecție, care poate fi aplicat pe o perioadă de cel mult șase luni, judecata urmând să aibă loc în 18 aprilie.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *