Noutăți

Cea mai norocoasă zi din octombrie 2023 pentru fiecare zodie în parte, potrivit zodiacului chinezesc

Norocul îi favorizează pe cei care se favorizează pe ei înșiși. Nu lăsa nimic la voia întâmplării dacă poți ajuta. Norocul este menit să compenseze acele lacune în cunoștințe pe care nimeni nu le poate suplini vreodată. Restul este pentru tine să te gândești. Ești chemat acum să fii mai atent la sentimentele tale și ale celorlalți. Nu lăsa cuvintele tale să duca spre furie.

Cele mai profunde rezerve de forță și voință nu se fac cunoscute până în vremuri de mare nevoie. Nu te subestima pe tine. Lasă această lună să te provoace, dar nu exagera. Să ne concentrăm pe cea mai norocoasă zi a fiecărei zodii chinezești din octombrie 2023.

Dragon

(1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012)

Cea mai norocoasă zi: 3 octombrie

Dragon, uită-te înapoi la viața ta și vezi cât de departe ai ajuns. Energia lunii octombrie pentru tine este perfectă pentru astfel de evaluări și socoteli. Mai crezi că ești un copil incompetent? Încă ești de acord cu cei negativi din trecutul tău? Încă nu ai încredere în abilitățile tale?

Pentru tine, opusul poate fi adevărat. S-ar putea să te uiți înapoi și să realizezi că viața a fost mai strălucitoare în trecut, deoarece ai făcut câteva greșeli îngrozitoare recent. Încearca să nu te dai bătut. De ce ai făcut acele greșeli? Ce poți face pentru a te proteja acum? Cum îți poți îndrepta viața din nou? Când atingi fundul, singura cale de a merge este sus.

Şarpe

(1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013)

Cea mai norocoasă zi: 5 octombrie

Octombrie va fi o lună de bun augur pentru tine, Sarpe. Este definiția clasică a norocului despre care vorbim aici. De la obținerea recunoașterii mai repede decât de obicei, până la găsirea de oportunități oriunde te duci, până la apariția unor lucruri întâmplătoare, fii pregătit pentru multe surprize cosmice de genul. Energia este perfectă pentru cei care călătoresc, se căsătoresc sau participă la evenimente competitive.

Dacă te simți chemat, aprinde tămâie pentru a arăta recunoștință universului pentru aceste binecuvântări. Poti chiar să faci ofrande strămoșilor pentru a arăta acceptarea umilă a darurilor. Aminteste-ti să vorbesti pozitiv și să păstrezi o mentalitate pozitivă chiar și atunci când treci prin supărările și iritațiile vieții de zi cu zi. În caz contrar, s-ar putea să risipești energia bună care este aici pentru tine.

Horoscopul complet pentru luna Octombrie – Surprize ireale pentru două zodii

Tigru

(1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022)

Cea mai norocoasă zi: 10 octombrie

Viața se accelerează pentru tine acum, Tigru. Așa că acorda atenție planurilor și strategiilor tale, dar nu te baza pe ele ca pe linii trasate în nisip. Rămâi adaptabil și vei beneficia de energia norocului care iti va atinge viața în această lună. Unii dintre voi s-ar putea chiar să întâlniți în octombrie anumite persoane, poate chiar străine, care vă trezesc o idee în interiorul vostru. Se poate întâmpla la o galerie de artă, un parc public sau chiar în timp ce iei niște gogoși!

Dacă te simți chemat, înregistreaza-ti sentimentele în această lună și noteaza faza Lunii împreună cu fiecare intrare în jurnal. Vei recunoaște în curând un model unic și vei înțelege modul în care zeița Lunii cerești iti afectează în mod subtil viața de zi cu zi.

Bou

(1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021)

Cea mai norocoasă zi: 13 octombrie

Fii atent la visele tale luna aceasta. Ei vor șopti răspunsuri la problemele tale și la ce te vei confrunta în scurt timp. Unii dintre voi s-ar putea chiar să aveți premoniții care vă vor ajuta să preveniți să vi se întâmple ceva rău. Asigurați-vă că trimiteți recunoștință în univers atunci când experimentați acest lucru, deoarece, pentru unii dintre voi, norocul din această lună vă poate salva pielea

Menținerea unui jurnal de vis este, de asemenea, bine pentru tine acum. Tot ce trebuie să faci este să-ți înregistrezi visele imediat ce te trezești și poți chiar să începi să ai vise lucide. Nici nu trebuie să scrii intrări de formă lungă. Poti chiar să păstrezi un jurnal de vis pe o aplicație pentru telefon, dacă iti e greu sa ti folosesti mainile imediat ce te trezesti.

Cal

(1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014)

Cea mai norocoasă zi: 14 octombrie

Colaborări prietenoase, noi începuturi respectuoase și decizii mari de miză iti sunt pregătite în octombrie, Cal. Norocul este aici pentru a face mai ușor să avansezi, dar nu îți va scăpa nimic ușor în poală. Ori de câte ori te trezești blocat într-o dilemă, întreabă-te ce ar face modelul tău într-o astfel de situație și vei avea o idee clară despre ce să faci în continuare.

Nu lua relațiile tale apropiate de la sine înțeles luna aceasta. Ei spun doar că este singuratic la vârf pentru că mulți oameni care ajung acolo nu construiesc prietenii și legături de familie pentru a-i sprijini pe parcurs. Nu este cazul oricărei persoane din vârf. Unii oameni se bucură de relații binecuvântate în timp ce se bucură de tot ce le poate permite viața.

Horoscopul banilor pentru luna octombrie. Buget restrâns și cheltuieli mai mici pentru Berbeci. Ce alte zodii trebuie să fie extrem de chibzuite

Capră

(1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015)

Cea mai norocoasă zi: 15 octombrie

Capra, norocul tau in octombrie este bun, mai ales in finantele personale, relatiile de familie si prietenii. Nu fi surprins dacă cei dragi vin pentru tine în situații grele luna aceasta. Este posibil să nu iti înțeleagă motivele sau opiniile, dar sunt aici pentru a te sprijini, scrie Sfatul Parintilor.

Vei face bine dacă iti investesti banii luna aceasta pentru a-ti asigura viitorul familiei și al tau. Fie că este vorba de achiziționarea de planuri de asigurare, investiții în imobiliare sau pornirea unei afaceri secundare, norocul este aici pentru a-ti binecuvânta pașii.

Maimuţă

(1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016)

Cea mai norocoasă zi: 19 octombrie

Octombrie va fi o lună grozavă pentru cariera ta, Maimuță. Dacă lucrezi la un proiect de ceva vreme, așteapta-te ca lucrurile să înceapă să dea rezultate. Poti chiar să obții o nouă oportunitate sau responsabilitate care te ajută să te evidentiezii bine. Unii dintre voi veți primi mentorat fără a solicita acest lucru, ceea ce vă va ajuta să vă propulsați la următorul nivel.

Arată-ți recunoștință atunci când apar aceste situații, chiar dacă nu le spui persoanelor implicate. Un ritual de recunoștință sub lumina Lunii pline (pe 28 octombrie) este o modalitate excelentă de a te exprima puternic dintr-o singură mișcare.

Câine

(1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018)

Cea mai norocoasă zi: 19 octombrie

Energia norocului este puternică pentru tine luna aceasta, Câine. Asteapta-te la neasteptat! Pentru cei care au petrecut timp considerabil ritualurilor și exercițiilor de manifestare vor începe să vadă rezultate luna aceasta. Alții sunt îndemnați să dea aripi creativității lor și să profite de această curent ascendent cosmic care așteaptă să-i ridice. Energia te va beneficia pasiv chiar dacă nu faci nimic special, mai ales dacă ai o profesie creativă.

Unii dintre voi vor beneficia de lucrul cu un apărător de vise și un ametist luna aceasta. Poti chiar să il creezi singur urmând un tutorial YouTube pentru a vă infuza energia și dorința în piesa finită. Apoi, atârnă-l aproape de pat și permite universului să șoptească în timp ce dormi.

Norocoșii săptămânii. 3 zodii chinezești au parte de magia alegerilor pe care le fac cu inima – Cine pierde și cine câștigă

Iepure

(1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023)

Cea mai norocoasă zi: 22 octombrie

Soarta a ales să păstreze octombrie un mister, Iepure. Această energie apare pentru unii dintre voi pentru că ați băgat lucruri importante sub covor de mult timp. A nu aborda conflictele și necazurile te poate menține fără stres, dar mai devreme sau mai târziu, va aduce ceva rău în viața ta.

Nu te subestima pe tine însuți și pe capacitatea ta de a te ridica peste provocările care ți se pun în cale. Norocul nu îndepărtează întotdeauna obstacolele din calea noastră. Uneori, norocul ne arată provocările care ne vor ajuta să devenim din ce in ce mai puternici în toate modurile care contează.

Cocoş

(1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017)

Cea mai norocoasă zi: 23 octombrie

Fă-ți timp cu planurile tale și fii acolo pentru cei dragi luna aceasta, Cocoș. Energia norocului este aici pentru a-ti binecuvânta pașii și pentru a te ajuta să te propulsezi către un viitor mai luminos. Cu cât petreci mai mult timp cu cei care contează cel mai mult pentru tine și făcând activități cu prioritate de top, cu atât vei beneficia mai mult de această energie minunată.

Dacă te simți chemat, fa un ritual de cuarț clar luna aceasta pentru a te ajuta să iti deschizi al treilea ochi. Vei avea nevoie și de tămâie de curățare și de o pistă bună de meditație pentru asta. Apoi, stai liniștit într-un spațiu curat, cu tămâia fumegand undeva aproape de tine și meditează în timp ce ții cuarțul limpede în mână. Alternativ, poti să te odihnesti pe spate și să îl plasezi peste al treilea ochi (între sprâncene) și apoi să meditezi. Încearca să nu adormi dacă utilizezi această tehnică.

Porc

(1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019)

Cea mai norocoasă zi: 25 octombrie

Porc, ai avut vreodată o idee la care ai renunțat pentru că ai crezut că nu ești demn să visezi atât de mare? Ce zici de o idee care ți-a stârnit interesul, dar nu știi cum să o dai la viață? Energia norocului este aici pentru a te împinge în direcția corectă în această lună în acest sens. Așa că fii atent la ghionturile și coincidențele care ti se întâmplă în octombrie. Dacă interacționezi cu zodia Câine sau ești căsătorit cu el, citește horoscopul lor pentru că destinele tale sunt foarte împletite luna aceasta.

Dacă te simți chemat, energia este foarte bună în această lună pentru a ține un jurnal de recunoștință. Doar asigura-te că utilizezi un jurnal pe care îl găsesti frumos și respectabil. În caz contrar, va contrazice cuvintele pe care le scrii.

Şobolan

(1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020)

Cea mai norocoasă zi: 27 octombrie

Șobolan, energia norocului pentru tine în octombrie este puțin slăbită. Nu îți va binecuvânta viața cel mai mult, dar te va împinge să te oprești atunci când trebuie să te oprești și să te miști când trebuie să te miști. Acest lucru poate suna plictisitor pentru mulți oameni, dar uneori un ritm prost poate fi serios dezastruos. Așa că fii atent când simți acele ghionturi!

Unii dintre voi veți beneficia și de pe urma investițiilor în întreprinderi mici. Nu confunda o investiție cu caritate. Nu permite nimănui să iti folosească investiția ca organizație caritabilă! Poti, alternativ, să iti investesti energia în anumite acțiuni luna aceasta, care iti vor culege roadele puternice în loc să iti investesti banii.

Care este obsesia fiecărei persoane, în funcție de zodie. Horoscopul ideilor fixe

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *