Noutăți

Caz șocant în Prahova. O copilă de 12 ani a fugit de acasă pentru un bărbat de 29 de ani, care a profitat de naivitatea ei

Dispariţia fetei minore a fost anunţată la secţia de poliţie rurală din comuna Cocorăştii Colţ de către mama acesteia, vineri seară, la ora 22. Femeia a povestit că fiica sa a plecat voluntar de la domiciliu şi nu este de găsit.

Copila a fost convinsă să plecede acasă şi să se întâlnească cu bărbatul cu care ţinea legătura pe Instagram, potrivit news.ro.

 

Sâmbătă, Poliţia a făcut publice fotografia şi semnalmentele fetei, solicitând sprijinul populaţiei pentru găsirea acesteia. Duminică, poliţiştii au găsit-o pe copilă pe raza comunei Săhăteni, în judeţul Buzău, împreună un bărbat de 29 ani.

 

Surse judiciare au declarat pentru News.ro că cei doi se cunoscuseră anterior, iar bărbatul a păstrat legătura cu adolescenta pe Instagram şi a convins-o pe aceasta să meargă la el. Primele verificări ale poliţiştilor arată că fata a avut relaţii intime cu bărbatul, ea spunând că a consimţit în acest sens.

Bărbatul a fost reţinut pentru comiterea infracţiunii de act sexual cu un minor. În plus, pentru că a fost oprit în trafic în timp ce conducea un autoturism iar poliţiştii au constatat că nu are permis, acesta este acuzat şi de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *