Noutăți

Cat costa cea mai scumpa rochie din lume și din ce materiale este fabricată?

Designul acesteia este conceput de Faisol Abdullah, pentru casă de modă Jendela. Rochia este realizată din mătase, satin și tafta. Această este accesorizată cu cristale Swarovski și 751 de diamante. Diamantele însumează peste 1000 de carate. Dacă acest lucru nu era suficient, cea mai scumpă rochie din istorie prezintă un diamant central cu o tăietură în formă de pară, doar acesta din urmă având mai mult de 70 de carate.

Cât costă cea mai scumpă rochie creată vreodată?

Cea mai scumpă rochie din lume costă nici mai mult, nici mai puțin de 30 de milioane de dolari. Deși costul acesteia este unul amețitor, rochia este o adevărată bijuterie. A fost prezentată publicului larg în anul 2009, în cadrul festivalului de modă STYLO din Malaezia. Potrivit lui Datuk Nancy Yeoh, CEO la STYLO Internațional, festivalul de modă a cuprins și componentă de responsabilitate socială corporativă, astfel că din prețul rochiei 5 milioane de dolari au urmat să fie donați către fundația caritabilă Gaza.

Cine a îmbrăcat “The Nightingale of Kuala Lumpur”?

Kavita Sidhu, actrița de origine indiana, a avut plăcerea de a fi selectată pentru a prezența rochia în cadrul evenimentului caritabil STYLO. “Nu m-am putut gândi la nimeni altcineva care să poarte această rochie. Ea va prezența rochia în timp ce se va citi poemul care a inspirat designul acesteia”, a dezvăluit Faisol în cadrul unui interviu acordat publicației The Times Of India.

Prezentarea de modă a fost gândită până la cel mai mic detaliu, iar fiecare pas al frumoasei actrițe a pus și mai mult în valoare superbă rochie și strălucirea amețitoare a pietrelor prețioase.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *