Noutăți

Care este PLAJA cu cel mai fin nisip din țară – Este considerată printre cele mai frumoase din Europa iar prețurile sunt foarte bune

Nisipul fin, apa limpede și fără alge, dar și adâncimea mică a apei, o fac perfectă pentru cei care vor să petreacă un concediu la malul mării.

Plaja din Sulina este cea mai lată porţiune de acest fel de pe litoralul Mării Negre si are cel mai fin nisip din Europa.

În primul rând, este important să luăm în considerare că plaja nu se află chiar în Sulina, astfel că transportul din oraș și până la malul mării costă aproximativ 17 lei dacă mergeți cu un taxi. De asemenea, faptul că este o zonă protejată înseamnă că pe plajă sunt puține baruri.

O porţie de hamsii costă 20 de lei, o saramură de peşte – 35 de lei, un piept de pui la grătar cu cartofi prăjiţi – 26 de lei, iar pe o pizza veți scoate din buzunar tot cam atât. O cafea e 7-8 lei, iar un frappe e 15 lei. O bere rece la pahar costă, în medie, 6 lei.

Sulina nu este legată direct de reţeaua de drumuri din România şi poate fi atinsă numai pe calea apelor, fie pe Dunăre, fie pe Marea Neagră.

Pentru a ajunge la Sulina trebuie să luați o ambarcațiune din Tulcea, iar prețul pentru această călătorie este de 80 de lei, notează sursa citată.

 

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *