Noutăți

Carambol pe A1, în Timiș. Un TIR a spulberat 4 autoturisme. O persoană a fost rănită VIDEO | FOTO

Un autotren şi patru autoturisme, în care se aflau 11 persoane, au fost implicate, duminică la prânz, într-un accident produs pe autostrada A1 (kilometrul 428, în apropiere de ieşirea spre Margina), o persoană fiind rănită.

Potrivit Centrului Infotrafic din cadrul Poliţiei Române, accidentul s-a produs pe sensul de mers de la Nădlac spre Deva, fiind blocate cele două benzi de rulare, iar traficul rutier în zonă derulându-se în prezent dirijat, pe banda de urgenţă.

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Timiş, a fost alertată Staţia de Pompieri Făget şi au fost trimişi la faţa locului opt subofiţeri cu două autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD.

În autovehiculele implicate în accident se aflau 11 persoane, dintre care 10 adulţi şi un minor.

În urma evenimentului, o persoană de sex feminin a fost transportată de ambulanţa SMURD către Spitalul orăşenesc Făget.

„La ora 13:11 am fost solicitați să intervenim pentru asigurarea măsurilor PSI și de prim-ajutor în urma unui accident rutier produs pe A1 km 428 (ieșire la Margina). 

A fost alertată Stația de Pompieri Făget și trimiși la locul intervenției 8 subofițeri cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD.

În accidentul rutier au fost implicate 1 autotren și 4 autoturisme, cu 11 persoane, dintre care, 10 adulți și un minor.

În urma evenimentului, o persoană de sex feminin a fost transportată de ambulanța SMURD către Spitalul orășenesc Făget”, se arată în comunicatul ISU.

 

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *