Noutăți

Călătorie de coșmar pe calea ferată. Un tren privat a făcut 6 ore între Brașov și Gara de Nord din București, din cauza unei defecțiuni

Trenul Regio 11030 operat de Regio Călători a plecat din stația Brașov sâmbătă dimineață la ora 6,25 și ar fi trebuit să ajungă la destinația finală, Gara de Nord din București, după apoape trei ore, la 9,10. 

Acest lucru nu s-a mai întâmplat însă. La sosirea în Timișu de Sus, t renul acumulase o întârziere de 13 minute, pentru că a trebuit să facă cruce cu R 3041 și a așteptat să plece trenul R 3024, având în vedere că circulația este închisă pe firul 1 între Predeal și Timișu de Sus, pentru lucrări.Între timp, cât staționa la Timișu de Sus, automotorul Alstom seria X 72500 (AM 5001) s-a defectat.

După nu mai puțin de 158 de minute, călătorii au fost preluați de AM 5013, iar trenul a putut să-și continue călătoria spre Capitală, unde a ajuns cu o întârziere de 191 de minute, potrivit clubferoviar.ro.

În total, călătoria de la Brașov la București, pe o distanță de doar 166 km și pe o linie în mare parte modernizată (între Predeal și București Nord) a durat aproape șase ore. 

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *