Noutăți

Bugetarii de lux – Peste 11.000 de angajați la stat câștigă mai mult ca președintele Klaus Iohannis – Venituri uriașe în vremuri de austeritate

BUGETARI CU SALARII DE LUX, MAI MARI DECÂT ALE PREȘEDINTELUI KLAUS IOHANNIS

– indemnizația președintelui Klaus Iohannis – 14.600 de lei net-11.415 de bugetari au salariul mai mare de 14.600 de lei- cea mai mare sumă încasată de un bugetar – 153.420 de lei

Sursa: Realitatea PLUS 

În luna februarie, cea mai mare sumă încasată de un bugetar a fost de 153.420 de lei, de 10 ori mai mult decât indemnizația președintelui Klaus Iohannis. ANCOM a fost instituția care a plătit în februarie această sumă uriașă.

Potrivit unor surse, nu ar fi vorba despre președintele ANCOM, ci despre un angajat care a dat în judecată ANCOM și a câștigat în instanță.

ANCOM a acordat de-a lungul timpului diverse compensații bănești, cum ar fi în situațiile de încetare a CIM prin concediere în cuantumuri ce au atins și niveluri de aproximativ 300.000 lei, fie despăgubiri ca urmare a unor decizii definitive pronunțate de instanță în procese care au avut la baza legislația muncii, în cuantumuri ce au atins și niveluri de aproximativ 670.000 lei.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *