Noutăți

Bătălia pentru Ministerul Transporturi: ce NUME GRELE intră în cursă

Ministerul Transporturilor este unul dintre cele mai importante ministere din guvern și gestionează unele dintre cele mai mari sume de bani.

Potrivit protocolului Coaliției de guvernare, acest portofoliu urmează să ajungă la rocada premierilor de la PSD la PNL. Deja în PNL, unii dintre lideri și-au anunțat intenția de a prelua acest portofoliu.

În primul rând, europarlamentarul Rareș Bogdan a anunțat că își va depune candidatura pentru postul de vicepremier, deținut în acest moment de Sorin Grindeanu. Rareș Bogdan mai spune și că nu exclude preluarea unui minister important. Am putea vorbi aici despre Transporturi sau Finanțe, cele două ministere deținute acum de PSD, care la rocadă ar urma să ajungă la PNL.

De asemenea, alte nume vehiculate sunt cele ale europarlamentarului Gheorghe Falcă sau chiar cel al ministrului Fondurilor Europene Marcel Boloș.

Așadar, vedem aceste discuții în PNL, însă din partea PSD, social-democrații susțin în continuare că sunt dispuși la negocieri pe marginea acestui protocol, în ceea ce privește acest schimb de ministere. 

Citește si Sorin Grindeanu ține cu dinții de Transporturi! Coaliția în aer, lupta pentru putere a început

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *