Noutăți

Bărbat reținut pentru 24 de ore după ce a fost prins la volan cu o alcoolemie record de 3,10 g/l alcool pur în sânge

Sâmbătă seară, polițiștii Secției 1 Groși, în timpul executării atribuțiilor de serviciu, au oprit un autoturism pe strada Mihai Viteazu, respectiv pe drumul comunal 40, autoturism care se deplasa înspre localitatea Ocoliș.

La volanul acestuia a fost identificat un bărbat, care nu avea asupra sa documentele personale, dar în urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că este vorba despre un bărbat de 44 de ani din Ocoliș.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică i-a fost solicitată testarea cu aparatul etilotest, dar bărbatul a refuzat, motiv pentru care a fost transportat la Spitalul Județean Baia Mare în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Ieri, 11 aprilie, urmare a buletinului de analiză toxicologică emis de Serviciul de Medicină Legală, bărbatul de 44 de ani a avut o alcoolemie de 3,10 g/l alcool pur în sânge.

În baza probatoriului administrat, prin ordonanță, a fost dispusă reținerea pentru 24 de ore a acestuia pentru comiterea faptei de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice, fiind transportat la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș.

 

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *