Noutăți

Avocatul lui Dan Diaconescu: A existat un filmuleţ, nu ştiu dacă unul compromiţător, dar a existat un filmuleţ făcut în scop de şantaj

Alexandru Murărescu a declarat, vineri, că este posibil ca în câteva ore Dan Diaconescu să fie prezentat în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă. 

“Aşa cum decurg lucrurile, s-ar putea ca în curând Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa să formuleze către Judecătoria Constanţa o propunere de luare a măsurii arestării preventive. S-ar putea ca în câteva ore să ne aflăm în faţa unui magistrat, pentru prima oară în faţa unui judecător şi atunci vom vedea exact care va fi soluţia”, a precizat apărătorul lui Dan Diaconescu.  Întrebat dacă este adevărat că Dan Diaconescu le-a cunoscut pe fete la un hotel din Olimp, Alexandru Murărescu a răspuns: “Nu este adevărat, nu rezultă din actele dosarului o asemenea împrejurare”. El a fost întrebat dacă Dan Diaconescu a întreţinut relaţii sexuale cu acele fete. “Dumnealui susţine că nu şi susţine vehement acest lucru”, a precizat Murărescu.  Avocatul lui Dan Diaconescu a mai fost întrebat dacă este adevărat că omul de televiziune a fost filmat.  “A existat un filmuleţ, nu ştiu dacă compromiţător, dar a existat un filmuleţ făcut în scop de şantaj. Dar despre filmuleţ nu pot să vă dau mai multe amănunte şi am să vă spun şi de ce. În primul rând este o cauză care instrumentează presupuse fapte de natură penală săvârşite împotriva unor minori. Ştim foarte bine că şi şedinţele sunt nepublice, şi dosarul este nepublic şi din cauza asta şi eu am fost extrem de surprins că foarte multe amănunte au transpărut ieri în media”, a afirmat avocatul lui Dan Diaconescu.  Omul de televiziune Dan Diaconescu a fost reţinut pentru 24 de ore pentru comiterea a doua infracţiuni de act sexual cu un minor şi cinci infracţiuni de folosire a prostituţiei infantile.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *