Noutăți

Autospecială de poliție, implicată într-un accident pe Calea 13 Septembrie din Capitală! 4 persoane, rănite – printre care și 2 polițiști

În data de 26 aprilie, în jurul orei 02:30, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier la intersecția Șos Panduri/Calea 13 Septembrie, în care au fost implicate o autospecială de poliție și un autovehicul.

Din informațiile preliminare, conducătorul unei autospeciale de poliție, ce aparținea  IPJ Dâmbovița, care se deplasa pe Șos. Panduri, la intersecția cu Calea 13 Septembrie, având în funcțiune semnalele acustice și luminoase, a intrat în coliziune cu un autovehicul, condus de un bărbat, în vârstă de 22 ani, care se deplasa pe Calea 13 Septembrie. În urma accidentului de circulație, a rezultat rănirea ușoară a patru persoane (doi polițiști și două persoane din celălalt autovehicul), care au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorii a fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind zero. 

În continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a  cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului de circulație.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *