Noutăți

Au apărut primele imagini cu pistolarul din Gorj care și-a împuscat rivalul în dragoste și avere

 Căutat acum de forțele de ordine din toată țara, bărbatul are antecedente serioase, spun surse din anchetă. Pe lângă condamnarea pentru șantaj și amenințări cu moartea, el ar fi incendiat în trecut mașini ale poliției și ar fi fost căutat pentru furturi comise în străinătate.

Răfuială cu focuri de armă între doi bărbați, pentru aceeași femeie, în județul Gorj. Fost soț, gelos pe noul partener de viață, a dat buzna în gospodăria acestuia și l-a împușcat în picioare și abdomen, cu un pistol.  După atacul sânger, agresorul a fugit de la fața locului. Poliția l-a căutat toată noaptea însă este de negăsit. Autoritățile intervin acum cu un elicopter.

Bărbatul de 52 de ani a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate, prezentând 4 plăgi prin împușcare, dintre care una în zona abdominală și 3 în zona membrelor inferioare. 

 

 

Polițiștii și jandarmii au fost mobilizați în teren și efectuează cercetări pentru depistarea bărbatului și stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

 

 

A fost întocmit dosar penal, cercetările fiind efectuate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *