Noutăți

Alimentele cu calorii puține care pot înlocui pâinea

De cele mai multe ori tipurile de pâine comercializate în magazine au în compoziție coloranți alimentari, conținând, în cel mai bun caz, doar o cantitate mică de făină integrală. De altfel, pâinea de pe rafturile magazinelor conține o mulțime de E-uri, aditivi, potențiatori de gust, conservanți și zahăr.

Specialiștii recomandă să găsești alternative sănătoase și să afli cu ce poți înlocui pâinea.

Wrap

Un bun înlocuitor pentru pâine? Wrap-urile! Există o mulțime de opțiuni pentru wrap-uri la majoritatea magazinelor alimentare. În timp ce multe sunt făcute din făină, există o mulțime de opțiuni fără gluten. Căută pe eticheta ambalajele să fie făcute cu făină de migdale, făină de năut, făină de manioc, tapioca ori cartofi dulci.

Wrap cu salată verde

Un alt înlocuitor comun pentru pâine care nu are gluten? Wrap-urile cu salată verde. Acestea sunt perfecte pentru atunci când consumi o salată cu ton sau salată de ouă.

De asemenea, sunt grozave pentru orice fel de burrito, cum ar fi cele cu fasole neagră sau cele picante.

Wrap cu frunze de varză

Frunzele de varză sunt un alt înlocuitor grozav al pâinii care funcționează ca înveliș pentru un wrap. Pur și simplu îndepărtează tulpina dură de pe frunza verde devarză și înfășoar-o în jurul umpluturii de sandviș. Încearcă această variantă pentru variantele cu hummus.

Tortila de porumb

Un alt înlocuitor bun pentru pâine? Tortila. Dacă alegi varianta fără gluten, folosește tortilla de porumb. Au o aromă puternică de porumb, dar vor funcționa în funcție de umplutura de sandviș.

Cartofi dulci

Știai că poți folosi cartofii dulci ca înlocuitor pentru pâine? Această idee creativă se numește pâine prăjită cu cartofi dulci și funcționează cel mai bine atunci când vrei un sandviș sănătos. Taie cartofii dulci în straturi subțiri, apoi pune-i în prăjitorul de pâine. Funcționează ca pâinea pentru sandviș pentru oricare dintre ideile tale de umplutură.

Pâine cu făină de migdale sau pâine fără gluten

Există o mulțime de opțiuni de pâine fără gluten pe piață în zilele noastre, dacă ești în căutarea unui înlocuitor pentru pâinea care nu conține gluten. Poți face și pâine de casă fără gluten. Caută în supermarket sau încearcă o rețetă de pâine cu făină de migdale sau o pâine cu făină fără gluten.

Pâinea nor

Un înlocuitor popular de pâine keto se numește pâinea nor sau pâinea cloud! Este făcută cu albușuri și cremă de brânză, iar după ce o coaci, arată la fel ca o pâine. Încearcă să faci Cloud Bread acasă.

Pâinea naan

Un alt înlocuitor pentru pâine este tipul de pâine plată. Există multe tipuri diferite de pâine, cum ar fi naan în stil indian sau turte făcute cu alte ingrediente. Ar trebui să poți găsi o gamă variată la magazinul alimentar local, inclusiv variante fără gluten. Sau poți face pâine naan acasă.

Popovers

Popovers nu sunt un înlocuitor de pâine fără gluten, dar sunt grozave dacă pur și simplu încerci să găsești o variantă de servit cu supă. Sunt rapid și ușor de pregătit și fac magie în tigaie.

Pâine de porumb

Un ultim înlocuitor pentru pâine? Pâinea de porumb! Deși nu este cea mai bună pentru sandviș, este o altă idee grozavă pentru a înlocui pâinea. Pâinea tradițională cu porumb nu este fără gluten, dar există rețete care se potrivesc fiecărei diete.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *