Noutăți

Aceste zodii sunt cel mai predispuse să se întoarcă la fostul lor partener de viață. Horoscopul împăcărilor

Indiferent de zodia ta, este important să știi că o legătură reluată după mult timp nu are cum să fie la fel de puternică și trebuie să îți asumi riscul de a trăi un eșesc, încercând ceva ce nici în trecut nu a mers. Ai mare grijă când primești înapoi o persoană de care te-ai îndepărtat cândva pentru că ai toate șansele să simți neplăceri. Totuși, nu trebuie nici să te descurajezi pentru că există și situații în care unele cupluri sunt de nedespărțit după ce au stat separat o perioadă și au realizat cât de mult înseamnă unul pentru celălalt, scrie Diva Hair.

Iată care sunt zodiile predispuse să se întoarcă la fosta iubire:

Rac

Tu vezi mereu ce e mai bun în oameni și nu te superi nici măcar pe un partener care îți greșește în mod repetat. Ai puterea să îi ierți mereu pe cei pe care îi iubești și încerci de mai multe ori să repari o relație care nu merge pentru că nu îți place să renunți la cei dragi. Când te îndrăgostești, dai totul pentru persoana iubită și tolerezi mult prea multe gesturi urâte.

Pești

Te îndrăgostești foarte repede și ajungi să iubești într-un timp foarte scurt. Tu te vezi toată viața lângă persoana pentru care îți bate inima nebunește și după o despărțire începi să retrăiești bucuria amintirilor frumoase. Uiți complet de motivul despărțirii și în mintea ta contează doar ce a fost frumos, de aceea ierți și când nu e cazul și faci acest lucru doar de dragul vremurilor apuse și din dorința de a simți din nou aceeași fluturi în stomac.

Balanță

Simți că îți pierzi echilibrul când renunți la o persoană care a făcut mult timp parte din viața ta și speri că o să îți recapeți liniștea și încrederea în tine dacă te întorci la omul care te completa cândva. Din păcate, greșești atunci când procedezi așa, dar nu vrei să accepți că ai pierdut pe cineva care contează pentru tine și preferi să te lovești din nou de un eșec, decât să regreți că nu ai încercat.

Taur

Tu te îndrăgostești foarte greu și nu te lași convins ușor de cineva care simte ceva pentru tine. Dar dacă ajungi să îți pierzi mințile din cauza unei persoane, te gândești atunci că ceea ce construiți împreună este pentru totdeauna. De aceea acorzi mai multe șanse și lupți pentru o relație chiar dacă nu funcționeză la nivelul așteptărilor tale. În plus, ți-e teamă să ieși din zona ta de confort și să o iei de la capăt cu altcineva.

Fecioară

Ai putea să renunți mai ușor la toată agoniseala de-o viață, decât să te desparți de cineva pe care îl iubești cu tot sufletul. Despărțirea îți provoacă suferință și îți rănește orgoliul, de aceea accepți atât de ușor să reiei legătura cu un fost partener. Abia când pierzi pe cineva realizezi că ai și tu o parte de vină, apoi încerci să repari totul, dar, din păcate, nu merge de fiecare dată.

Scorpion

Accepți reluarea unei relații mai vechi pentru că te deschizi greu în fața unei persoane și ai temerea că nu vei mai găsi niciodată pe cineva care să te înțeleagă la fel de bine. Deși conștientizezi că nu merge între voi, încerci tot ce poți ca să nu suferi apoi că l-ai lăsat pe celălalt să plece prea ușor din viața ta. Dacă fostul îți cere o a doua șansă, nu vei ezita nicio secundă să spui da și să te prefaci că ai uitat tot trecutul.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *