Noutăți

Accident șocant: Un muncitor de pe aeroport a murit „aspirat” de motorul unui avion

Bărbatul a fost „aspirat de motorul” unui avion de linie al companiei Delta care „aterizase pe aeroportul internaţional San Antonio sosind de la Los Angeles, California, şi se îndrepta spre poarta de debarcare cu un singur motor în funcţiune”, a precizat NTSB.

NTSB a deschis o anchetă pentru a determina consecinţele accidentului, care a avut loc vineri, în jurul orei locale 22.25.

Potrivit presei locale, bărbatul lucra pentru Unifi Aviation, care oferă servicii de asistenţă mai multor companii aeriene, inclusiv Delta.

Delta s-a declarat „profund întristată” de accident şi s-a angajat să „coopereze cu autorităţile” care efectuează ancheta, într-o declaraţie difuzată de canalul local KENS 5.

Miercuri, compania Piedmont Airlines a fost amendată cu peste 15.000 de dolari de către agenţia federală însărcinată cu prevenirea accidentelor la locul de muncă (OSHA), pentru responsabilitatea sa în accidentul mortal al unui muncitor de pe aeroport, care a avut loc anul trecut în circumstanţe similare.

 

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *