Noutăți

Accident grav în județul Neamț – 1 mort și 4 răniți după o ciocnire violentă între două mașini – FOTO

O persoană a decedat şi alte patru au fost rănite într-un accident rutier care s-a produs, miercuri seara, între două autoturisme, în localitatea Borleşti.

În accidentul rutier au fost implicate 7 persoane, dintre care 2 au rămas încarcerate.

Alte patru persoane au fost preluate şi transportate de echipajele SAJ şi SMURD la Unitatea de Primiri Urgenţe Piatra-Neamţ.

Poliţiştii rutieri efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal privind infracţiunea de ucidere din culpă. „În jurul orei 18:25, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier în comuna Borlești.La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Punctul de lucru Roznov (o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD), Detașamentul de pompieri (o autospecială pentru descarcerare și două ambulanțe SMURD TIM și EPA) și SAJ Piatra-Neamț.

În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme în care se aflau șapte persoane. Două persoane au rămas încarcerate.

Cu ajutorul echipamentelor și procedeelor specifice, pompierii au acționat pentru scoaterea celor două victime, ambele pasagere în același autoturism. Una dintre victime a fost scoasă din autoturism în stare de inconștiență.

Imediat au fost începute manevrele de resuscitare de către echipajele SMURD și SAJ. Din păcate, femeia de 67 ani nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul acesteia.

Alte patru persoane, ce necesitau îngrijiri medicale de specialitate, au fost preluate și transportate la UPU Piatra Neamț de echipajele SMURD și SAJ.

Pompierii au acționat și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și curățarea carosabilului de elementele rezultate în urma evenimentului rutier”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, locotenentul Irina Popa, potrivit ziarpiatraneamt.ro.

Foto: ISU Neamț

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *