Noutăți

A fost prins Mihail Șaran, patronul firmei de mobilă care a înșelat sute de români. Acesta s-a „pierdut” după ce și-a scos bărața de monitorizare

El a fost dus în arest preventiv. Întrebat cum a reuşit să-şi scoată brăţara, când a evadat la 7 aprilie, patronul firmei de mobilă a răspuns: „Simplu”.

În tot acest timp, Şaran a fost ajutat de un prieten să se ascundă, scrie NewsMaker.

Fondatorul „Bismobil Kitchen” a evadat la 7 aprilie după ce magistraţii de la Chişinău au decis că acesta trebuie să revină în penitenciar, după ce acesta fusese până atunci în arest la domiciliu. Poliţiştii au declarat că Şaran şi-a scos brăţara GPS şi a fugit de la tribunal într-o direcţie necunoscută, folosind maşina avocatului său. Ulterior, Poliţia Republicii Moldova a publicat imagini video cu fondatorul Bismobil Kitchen Mihail Şaran în timp ce acesta îşi scoate brăţara de pe picior şi fuge.

Suspectul a fost dat în urmărire generală.

La 12 aprilie, pe contul de Instagram al lui Mihail Şaran a apărut un mesaj transmis în numele acestuia. În mesajul care a fost şters la scurt timp după publicare, se arăta că omul de afaceri ar fi decis să evadeze, deoarece şi-ar fi „pierdut încrederea în justiţie. A înţeles că nu va fi auzit şi că va fi închis”, menţiona mesajul.

Fondatorul Bismobil Kitchen fusese reţinut la 19 ianuarie pe Aeroportul Chişinău, în timp ce încerca să părăsească ţara, după ce păgubise sute de clienţi din Republica Moldova şi România.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *