Noutăți

4 perechi din zodiac care se ceartă într-una. Nimeni nu înțelege de ce nu se despart odată!

Există patru perechi în horoscop ce au relații urâte, se comportă unul cu celălalt nefiresc și nu sunt deloc un exemplu pentru nimeni. Nu se înțeleg deloc, însă sunt parcă atrași în vortexul pasiunii și au impresia că scânteia dintre ei este suficientă pentru a menține flacăra aprinsă pentru mult timp. În realitate, nu fac decât să îi deranjeze pe apropiați și să provoace situații tensionate, oriunde merg. 

4 perechi din zodiac care au cele mai urâte relațiiGemeni și Scorpion

Ambele sunt zodii extrem de carismatice, iar atracția fizică nebunească este și singurul lucru care îi leagă. Nu au nimic în comun, decât nopțile fierbinți petrecute împreună, iar atunci când ies în public provoacă valuri. Le este extrem de greu să ajungă la un numitor comun și, fiind semne zodiacale impulsive, nu le este rușine să își arate „colții” în public. Așadar, atunci când are loc o discuție aprinsă în fața celorlați, cei doi nativi nu se vor abține de la vorbe grele și amenințări. Nu este prea plăcut să fii în prejma lor atunci când se întâmplă un episod de genul. 

Taur și Vărsător

Atunci când acest cuplu își face apariția într-o încăpere oamenii vor începe să șușotească și să se întrebe ce probleme vor mai face de această dată. Taurul și Vărsătorul sunt două „pietre tari”, iar prin definiție, nu au niciun fel de compatibilitate astrologică. Singurul lucru pe care îl au în comun este ambiția, însă cei doi nu prea realizează că pur și simplu nu este suficientă pentru a avea o relație sănătoasă și frumoasă. Se contrazic, se ceartă și nu își vorbesc ore în șir, chiar dacă asta înseamnă să se ignore complet la un eveniment social sau o petrecere la care participă și prieteni buni de-ai lor. 

Rac și Berbec

Nativul Berbec va căuta mereu aventură și noi modalități de a-și consuma energia, fără să îi pese că Racul vrea doar să stea acasă și să se uite la un film. Când în cele din urmă reușesc să rezoneze și să ajungă la un numitor comun, nu va trece mult până când vor începe iar să se tatoneze și să își facă reproșuri, scrie Diva Hair. Precum celelalte perechi de zodii menționate anterior, nici Racul, dar nici Berbecul, nu vor lua în seamă faptul că mai sunt și alți oameni prin preajmă și vor spune ce au de zis, fără menajamente sau rețineri. 

Fecioară și Balanță

Cele două zodii sunt total opuse, de la modul cum gândesc, vorbesc și se comportă. Cumva, au ajuns să fie împreună, însă pare că ei sunt singurii care nu văd că ceva este în neregulă. Își spun dulcegării și se răsfață reciproc, însă atunci când vine vorba despre alegeri majore se va dezlănțui un adevărat scandal. Niciunul dintre ei nu este o persoană diplomată, astfel că certurile culminează cu ultimatumuri, uși trântite și telefoane aruncate. Au o relație de dependență și se vor întoarce mereu unul la celălalt, spre dezamăgirea rudelor și prietenilor apropiați care îi avertizează mereu că nu au un viitor comun. 

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *