Noutăți

34 de capete de acuzare pentru Trump! Cum a orchestrat schema ”catch and kill” pentru a face plăți ascunse

Trump este acuzat într-un rechizitoriu al Curții Supreme de Justiție a statului New York de 34 de capete de acuzare pentru falsificare de registre comerciale de gradul întâi.

„Statul New York susține că Donald J. Trump a falsificat în mod repetat și fraudulos registrele de afaceri din New York pentru a ascunde infracțiuni care au ascuns informații dăunătoare publicului votant în timpul alegerilor prezidențiale din 2016″, a declarat procurorul Bragg.

„În Manhattan se află cea mai importantă piață de afaceri din țară. Nu putem permite ca întreprinderile din New York să își manipuleze registrele pentru a ascunde un comportament infracțional. După cum descrie expunerea faptelor, urma banilor și a minciunilor scoate la iveală un tipar care, susține Parchetul, încalcă una dintre legile de bază și fundamentale ale afacerilor din New York. Așa cum a făcut acest birou de nenumărate ori, astăzi ne susținem responsabilitatea solemnă de a ne asigura că toată lumea este egală în fața legii”, a completat procurorul, scrie ziare.com

 

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *