Noutăți

3 zodii care vor avea o săptămână grea: decizii importante, schimbări majore

Dar în perioada 17 – 23 iulie, trei zodii vor avea horoscoape dure. Ne putem aștepta la emoții înalte, la luarea de decizii neplăcute și la gesturi și acțiuni pasionale, romantice. Trecem în sezonul Leului, iar asta afectează pe toată lumea. Cu toate acestea, trei semne zodiacale ies în evidență săptămâna aceasta.

1. Berbec

Pentru a-ți atinge scopul trebuie să treci peste unele dificultăți. Asta înseamnă că înainte de a atinge vibrațiile înalte în această săptămână, probabil vei trece printr-o „noapte a sufletului”. Vezi că te-ai lăsat doborât și ți-ai găsit scuze pentru prea mult timp, scrie adevarul. 17 – 23 iulie te plasează chiar în fața oglinzii și nu ești mulțumit de ceea ce vezi, dar cu siguranță nu vei recunoaște asta nimănui altcuiva. Deci, în modul tău privat, vei trece prin momente de ură de sine și, ca întotdeauna, te vei ridica de acolo. 

2. Taur

Ai fost frustrat de modul în care lucrurile s-au prăbușit în viața ta. Dar, deși nu înseamnă că ești fără speranță, nu-ți place unde te-au condus alegerile tale recente. Cu toată această energie a lui Pluto care plutește în jurul tău, simți că este un moment de genul „acum sau niciodată”. Trebuie să te schimbi. Dar nu prea știi ce să faci, care este prima mișcare. În săptămâna 17 – 23 iulie, vei observa că ești nemulțumit de atâtea și că ceva trebuie să faci.

3. Capricorn

Te simți extraordinar de dezamăgit în această săptămână, iar pasiunea care este atât de puternică și omniprezentă pare să fie cea care stimulează toată această auto-dezaprobare. Nu te urăști pe tine însuți. Nu ai merge niciodată atât de departe, dar nu poți suporta anumite lucruri pe care le faci și știi că trebuie să schimbi lucrurile dacă vrei să ieși întreg din săptămâna asta.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *