Noutăți

3 zodii care vor avea noroc în dragoste la final de săptămână. Cum le ajută Venus în Gemeni să își urmeze inima?

BERBEC

Este al treilea weekend din aprilie și simți că trebuie să faci schimbări radicale în viața ta, spune Sfatul Părinților. Nu te poți abține să nu simți că timpul se mișcă puțin prea repede. Iar din  11 aprilie, s-ar putea să fie nevoie să găsești ceva pentru avea un anumit sentiment de stabilitate. Te vei uita la relațiile tale te vei întreba dacă aceasta este persoana cu care vrei să fii, iar adevărul se va ridica ca o lovitură în față și țipa: DA, acesta este cel potrivit!

Este amuzant cum funcționează, dar este și inevitabil în timpul unui tranzit precum Venus în Gemeni. Care va pune în lumină tot ceea ce simți, atât rău, cât și bine. Răul, vei decide, nu este „suficient de rău” pentru a renunța. Iar binele poate fi atât de bun încât toate eforturile merită timpul și energia pe care le depui. Te vei simți norocos să-ți ai persoana iubită alături. Venus în Gemeni te va încuraja să vei continui relația.

TAUR

Trebuie să recunoști ceva față de tine însuți și nu este deloc ușor să faci asta. Îți iubești partenerul atât de mult, foarte mult. Doar că viața pe care o trăiești în prezent cu el nu este ceea ce ai avut în minte. Știi în inima ta că nu-l vei părăsi pentru că nu EI este problema, ci zona în care te afli acum. Te plictisești de moarte. Așadar, din 11 aprilie 2023, când Venus s-a mutat în Gemeni, te vei confrunta cu acești demoni și vei alege să rămâi calm și liniștit. Planeta iubirii îți insuflă noi hotărâri și multă răbdare. Vei reuși și da, într-o zi, voi doi veți găsi un loc mai potrivit pentru a trăi.

PEȘTI

Venus tranzitează Gemenii și aduce ceva între tine și partenerul tău care vă va face pe amândoi să vă întrebați dacă toată această relație merită. Este în regulă, asta se întâmplă oricui și este bine să te confrunți cu un astfel de sentiment. În loc de represiune, deschide discuția despre acest subiect. Partea bună este că, după ce rezolvi anumite probleme, amândoi veți simți o libertate care vă va apropia mai mult. Din 11 aprilie 2023, vei ști fără nicio umbră de îndoială că tu și persoana iubită sunteți meniți să fiți împreună. Acest lucru este pozitiv și productiv și îți va aduce multă bucurie.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *