Noutăți

21 de drumuri județene și 5 tronsoane de drum național, BLOCATE de zăpadă la Botoșani – Au fost suspendate cursurile

„Viscolul ne-a pus, de fapt, astăzi, probleme. Utilajele Direcției Județene de Drumuri și Poduri și cele ale Secției Drumuri Naționale au intervenit pe parcursul întregii zile pentru a debloca mașini care au rămas blocate pe raza acestor drumuri (…). În momentul de față, avem blocate 21 de drumuri județene și cinci tronsoane de drum național.

S-a intervenit, numai că problema cea mai mare a fost viscolul. La 5-10 minute, pe unde treceau aceste utilaje, inclusiv autofreza, lama, viscolul așeza din nou un strat destul de mare de zăpadă.

În altă ordine de idei, noi am luat decizia, în CJSU, astăzi, să suspendăm cursurile din sistemul de învățământ pentru ziua de mâine ca să nu avem probleme în trafic, pentru că se anunță și mâine o zi destul de grea din punctul acesta de vedere”, a spus Sorin Cornilă.

Județele Botoșani și Iași sunt sub cod roșu de ninsori și viscol puternic până mâine dimineață la ora 4.00. Vremea aprigă i-a făcut pe reprezentanții inspectoratelor școlare să decidă închiderea școlilor în aceste două județe, iar mâine cursurile sunt suspendate. O decizie asemănătoare ar putea fi luată și pentru școlile din județul Neamț.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *